Zakelijk

Vanaf de A28 en de A32 is Grand Café de Brink, in het centrum van Dwingeloo, eenvoudig te bereiken. Weg van alle drukte zijn wij een ideale locatie voor uw vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst.

Het hotel beschikt over een eigen, gratis parkeergelegenheid en onbeperkt, gratis Wi-Fi.
Natuurlijk bent u van harte welkom om na uw zakelijke bijeenkomst te genieten van onze culinaire aanbod.

Vergaderarrangementen

 

De verschillende zalen van Grand Café de Brink zijn te reserveren in combinatie met een zakelijk arrangement. De arrangementen zijn opgesteld op basis van verblijfsuren, te beginnen met een 4-uurs arrangement met lunch.

Staat uw wens er niet bij? Dan maken wij graag een zakelijk arrangement op maat. 

Vergaderarrangementen

 

Zalen Grand Café de Brink

Grand Café Hotel de Brink is voorzien van een prachtige bar en een sfeervolle lounge met open haard.  Deze locatie heeft vier vergaderruimtes van 40 tot 200 m2.

Zalenoverzicht

 M2 Carré Theater Diner Feest
      
     Serre   40183530150 
     Restaurant80355070150
     Lounge90355080150
     Grote zaal200 70250200250

 

Vergaderarrangementen

Zalen Hotel & Restaurant Wesseling

Hotel & Restaurant Wesseling is gelegen in het centrum van Dwingeloo en is zeer goed te bereiken (nabij A28 en A32). Ver weg van alle drukte is Hotel & Restaurant Wesseling de ideale locatie voor uw vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke en feestelijke bijeenkomst. Het hotel beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Wanneer u na uw zakelijke bijeenkomst nog wilt napraten en gezellig wilt borrelen hebben wij een aantal borrelarrangmenten samengesteld.

 

Voortreffelijke ontvangst voor zakelijke gezelschappen

Hotel & Restaurant Wesseling biedt als gerenommeerd onderkomen al jarenlang een voortreffelijke keuken aan zakelijke gezelschappen. Wij laten de gasten bij een zakelijke bijeenkomst het culinaire aspect van hun bezoek niet vergeten. Hotel & Restaurant Wesseling biedt u twee vergaderruimtes van 35m2 tot 55m2.

Zalenoverzicht

  aantal m2 Carré Theater Diner Feest
      
     Hulst3514    20    14 -
     Spiegelzaal55243540

-

 

Vergaderarrangementen