Feestelijk

Uw bruiloft, familiebijeenkomst of andere feestelijke partij moet onvergetelijk worden. Graag heten wij u van harte welkom voor een op maat gemaakte feestelijke bijeenkomst!! Wij beschikken over de meest prachtige trouwlocatie van Drenthe. Uiteraard met een sfeervolle dansvloer en volledig verzorgde catering. Grand Café de Brink beschikt, in combinatie met Hotel & Restaurant Wesseling, over diverse feestzalen waarin alles mogelijk is. Heeft u een idee voor een bepaald thema? Samen met u stemmen wij de zaal hier graag op af.

Ook leuk, maak uw gezellig avond uit helemaal af met een speciale wijn- bier, of whiskeyproeverij!

Buffetarrangementen Feestarrangementen 

Foodtruck

Sinds kort heeft Hotel & Restaurant Wesseling een eigen foodtruck! Wesseling on Wheels kan de catering verzorgen bij u thuis of op uw bedrijfsfeest

De foodtruck kunt u huren inclusief personeel, zodat u kunt genieten van de complete service. Met de Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl uw gasten ondertussen genieten van een versgetapt biertje of koele rosé. Wilt u daar muziek bij? Wees uw eigen DJ en laat bijvoorbeeld uw Spotify-lijst door de boxen van de foodtruck klinken. U kunt kiezen voor een eenvoudig of luxe pakket, naar wens met of zonder drinken of bediening.

Deze mobiele catering kan worden uitgebreid met een terras om de foodtruck heen, en is geschikt voor een gezelschap tot aan 150 personen.

 

"Zo, beste mensen. Na mijn eerste succesvolle foodtruck-seizoen maak ik me klaar voor het tweede jaar!

Ik had nooit verwacht het meteen zo druk te krijgen en heb de winter dan ook echt nodig gehad om te herstellen. Geestelijk, waardoor ik weer nieuwe gerechten kon bedenken (jaja, wat vindt u van vijf soorten saté?), maar ook lichamelijk. Ik heb namelijk wat mankementen opgelopen in de vorm van enkele beschadigde ledematen en blauwe plekjes. Die moeten natuurlijk wel gerepareerd worden om er weer onberispelijk uit te zien.

Wanneer u mij boekt kom ik koken op locatie en maak ik waar u zin in heeft. Dit kunnen kleinere gerechtjes zijn, maar ook een mooie stoere barbecue of buffet. Op mijn Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl de gasten genieten van een heerlijk vers getapt biertje of koele Zuid-Franse rosé. Muziek erbij? Geen probleem, met mijn draagbare super-box kunt u zelf uw favoriete muziek bepalen.

Huur mij met personeel om te genieten van de complete service of kies voor 'carte blanche' zonder personeel. Ik kook voor zowel kleinere gezelschappen als voor grotere. Zelfs 150 personen of meer is geen probleem. Mijn eigen Bedouine tent biedt onderdak aan 80 personen (staand) en 50 personen (zittend) en ik beschik over alle attributen om in feestelijke sferen te geraken. Denk aan de heaters, verschillende verlichtingen of een schitterende bar."

 

Volg de foodtruck op Facebook: 

https://www.facebook.com/wesselingonwheels/