Buitenshuys Catering

Niets zo persoonlijk als catering. Immers, u geeft aan wat u op uw locatie (thuis, bedrijf of buitenplaats) verzorgd wilt hebben. Soms is dat eenvoudig voor een klein gezelschap, soms is dat zeer uitgebreid en voor een groot aantal personen. Een receptie met catering is uiteraard ook een optie.

Buitenshuys biedt u de mogelijkheid om uw dagelijkse kookactiviteiten uit handen te geven. U kunt rekenen op met zorg bereide gerechten die met aandacht worden neergezet. De veelzijdige kookactiviteiten van Buitenshuys bieden flexibiliteit, originaliteit en ambachtelijkheid. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Buitenshuys is flexibel en tracht in alle gevallen uw wensen te beantwoorden. Wij leveren maatwerk en werken volgens de strengste HACCP normen met kwalitatieve producten.

Vanuit de centrale keuken van Hotel de Brink verzorgt Buitenshuys gerechten die voldoen aan de wensen van vandaag. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige gerechten in een professionele omgeving worden nu ook bij u op locatie toegankelijk. Dit kan variëren van een schaal hapjes tot aan het compleet koken voor een restaurant met ondercapaciteit, van een pan erwtensoep in het bos tot aan een culinair 6-gangen menu bij u thuis. Dit alles kan inclusief een passend wijnarrangement. Ook bieden wij de mogelijkheid van kant-en-klare maaltijden voor uw thuis, tot aan onze eigen culinaire mosterdsoep in een pot verpakt.

Indien u meer informatie wil over Buitenshuys Catering, neemt u dan gerust contact met ons op of dien een contactverzoek bij ons in voor een op u gewenst moment.

Meer informatie in PDF

Foodtruck

Sinds kort heeft Hotel & Restaurant Wesseling een eigen foodtruck! Wesseling on Wheels kan de catering verzorgen bij u thuis of op uw bedrijfsfeest

De foodtruck kunt u huren inclusief personeel, zodat u kunt genieten van de complete service. Met de Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl uw gasten ondertussen genieten van een versgetapt biertje of koele rosé. Wilt u daar muziek bij? Wees uw eigen DJ en laat bijvoorbeeld uw Spotify-lijst door de boxen van de foodtruck klinken. U kunt kiezen voor een eenvoudig of luxe pakket, naar wens met of zonder drinken of bediening.

Deze mobiele catering kan worden uitgebreid met een terras om de foodtruck heen, en is geschikt voor een gezelschap tot aan 150 personen.

 

"Zo, beste mensen. Na mijn eerste succesvolle foodtruck-seizoen maak ik me klaar voor het tweede jaar!

Ik had nooit verwacht het meteen zo druk te krijgen en heb de winter dan ook echt nodig gehad om te herstellen. Geestelijk, waardoor ik weer nieuwe gerechten kon bedenken (jaja, wat vindt u van vijf soorten saté?), maar ook lichamelijk. Ik heb namelijk wat mankementen opgelopen in de vorm van enkele beschadigde ledematen en blauwe plekjes. Die moeten natuurlijk wel gerepareerd worden om er weer onberispelijk uit te zien.

Wanneer u mij boekt kom ik koken op locatie en maak ik waar u zin in heeft. Dit kunnen kleinere gerechtjes zijn, maar ook een mooie stoere barbecue of buffet. Op mijn Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl de gasten genieten van een heerlijk vers getapt biertje of koele Zuid-Franse rosé. Muziek erbij? Geen probleem, met mijn draagbare super-box kunt u zelf uw favoriete muziek bepalen.

Huur mij met personeel om te genieten van de complete service of kies voor 'carte blanche' zonder personeel. Ik kook voor zowel kleinere gezelschappen als voor grotere. Zelfs 150 personen of meer is geen probleem. Mijn eigen Bedouine tent biedt onderdak aan 80 personen (staand) en 50 personen (zittend) en ik beschik over alle attributen om in feestelijke sferen te geraken. Denk aan de heaters, verschillende verlichtingen of een schitterende bar."

 

Volg de foodtruck op Facebook: 

https://www.facebook.com/wesselingonwheels/ 

Kookworkshop

Keuze uit: 

Diners:

 • Kookworkshop Diner première
 • Kookworkshop diner expèrience
 • Kookworkshop Prestige

Tapas workshops: 

 • 8 verschillende tapas
 • 12 verschillende tapas
 • 15 verschillende tapas

Bonbon workshop 

 • Optie 1: 
  Uitvoerige uitleg over de verschillende technieken en bereiding van 10 soorten luxe bonbons en chocolaterie
  Tijdsduur max. 3 uur incl. onbeperkt koffie/thee 
   
 • Optie 2: 
  De zelfgemaakte bonbons geserveerd als high tea met 3 soorten sandwiches en hartige quiche
   
 • Optie 3: 
  De zelfgemaakte bonbons geserveerd als geheel verzorgde high tea met sandwiches, hartige quiche, muffins, scones, brownies, toast met cheddar en knoflookbrood. 

 

Prijzen op aanvraag