Lekker eten en drinken in Dwingeloo

Met meer dan 50 gerechten in verschillende portiegroottes, veel aandacht voor vegetarische gerechten en een keuken die dagelijks geopend is van 11.30 tot 21.00 uur gaat het u vast lukken om te genieten. Onze gerechten zijn veelal van duurzame afkomst en kunnen de hele dag door worden besteld. Zoals het een Grand Café betaamd treft u tevens een ruime keuze aan speciaalbieren. Daarnaast (h)eerlijke wijnen, diverse whisky’s, een uitgebreide koffiekaart, hippe drankjes en cocktails.

Heeft u(di)eetwensen en/of allergenen?
Laat het ons weten en wij houden er rekening mee!

Grand Café

Met een schitterend uitzicht op De Brink van Dwingeloo geniet u in het Grand Café De Brink van heerlijke koffie met verschillend gebak. Ook kunt u een keuze maken uit een dertiental wijnen per glas met een passende borrelgarnituur. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Wilt u een hapje eten? Onze keuken is geopend vanaf 11.30 uur voor uw keuze van de kleine kaart.

In het knusse restaurant van Grand Café De Brink hebben wij een verrassende menukaart met uiteenlopende gerechten. Van lamsprocureur tot een heerlijke : Drentse mosterdsoep. Door de ruimte keuze tussen vis, vlees en vegetarische gerechten is er voor ieder wat wils. Voor de kinderen heeft Grand Café De Brink een kinderkaart met natuurlijk de klassieke poffertjes of pannenkoek! Ook hebben wij een volledig kindermenu voor de speciale prijs van € 12,50,-.

Heeft u een voedselallergie? Maak deze aan ons kenbaar en wij houden er rekening mee! 

Bekijk onze menukaart 

 

 

Bier, Wijn & Whisky

Maak uw gezellige avond uit helemaal af met een speciale wijn-, bier-, of whiskyproeverij!
Grand Café de Brink is een perfecte plek voor een gezellig proeverij. Met een uitgebreide wijnkaart, speciaalbieren op fles en op de tap en smakelijke whiskies zal het u niet ontbreken. De door ons verzorgde bijpassende bittergarnituur zal het geheel compleet maken. 

Bekijk onze bierkaart

Proeverijen

Buffet en Groepsmenu's

Zoekt u een locatie voor uw feest of bijeenkomst? Hotel & Restaurant Wesseling biedt u een uitstekende locatie om uw feest of bijeenkomst te houden. Het tegenovergelegen Grand Café De Brink biedt in combinatie met Hotel & Restaurant Wesseling volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsfeestje, een goed verzorgde vergadering of een feestavond met smaak. Voor meer informatie over feesten en vergaderingen kunt u klikken op bovenstaande kopjes ‘zakelijk’ en ‘feestelijk’.

Bekijk onze mogelijkheden