Lekker eten en drinken in Dwingeloo

Kom genieten in het gezelligste Grand Café van Dwingeloo met uitzicht op de sfeervolle Brink.

Met meer dan 50 gerechten, aandacht voor vegetarische maaltijden en een keuken die dagelijks geopend is van 11.30 tot 20.00 uur gaat het u ongetwijfeld lukken om te genieten. Onze gerechten zijn veelal van duurzame afkomst en kunnen de hele dag door worden besteld.

Tevens beschikken wij over een ruime keuze aan speciaalbieren, (h)eerlijke wijnen, diverse whisky’s, cocktails en een uitgebreide koffiekaart.
Kortom, voor elk wat wils.

Menukaart Grand Café de Brink

In het knusse restaurant van Grand Café de Brink hebben wij een verrassende menukaart met uiteenlopende gerechten.
Van een gegrilde zalmfilet tot onze beroemde Drentse mosterdsoep. Door de ruime keuze tussen vis, vlees en vegetarische gerechten is er voor ieder wat wils.

Voor de kinderen heeft Grand Café de Brink een kinderkaart met onder andere spaghetti bolognese en natuurlijk de klassieke poffertjes of pannenkoek! 

Heeft u een voedselallergie? Maak deze aan ons kenbaar en wij houden er rekening mee! 


Bekijk onze lunchkaart   Bekijk onze dinerkaart

Bier-, wijn- & whiskyproeverij

Maak uw gezellige avond uit helemaal af met een speciale wijn-, bier-, of whiskyproeverij!
Grand Café de Brink is een perfecte plek voor een gezellig proeverij. Met een uitgebreide wijnkaart, speciaalbieren op fles en op de tap en smakelijke whiskies zal het u niet ontbreken. De door ons verzorgde bijpassende bittergarnituur zal het geheel compleet maken. 

Vraag informatie aan

Kookstudio

De kookstudio van Grand Café de Brink biedt voor iedereen die van lekker eten houdt een leuke en uitdagende manier om heerlijke gerechten te bereiden!

In een culinaire en educatieve ambiance bereidt u onder professionele begeleiding heerlijke diners, tapas, bonbons of andere gerechten. De gerechten zijn zo samengesteld dat u deze thuis ook gemakkelijk zelf kunt bereiden. 

Of u nu zoekt naar een ontspannen bezigheid voor een avondje uit of een invulling van een zakelijke bijeenkomst; de kookstudio past de indeling van de avond aan op basis van uw wensen. 

Vraag informatie aan