Dé perfecte locatie voor een dagarrangement in Drenthe (Dwingeloo)

Verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest of een zakelijke bijeenkomst; bij ons bent u op de juiste plek! Geniet van een geheel verzorgd dagarrangement, eventueel inclusief overnachting in een van onze ruime kamers. Wij verzorgen graag een complete dag-beleving inclusief een uitdagende activiteit en lekker eten & drinken. 

Wat dacht u van een bier-, wijn- of whiskeyproeverij, hunted, escaperoom, moordspel, gezellig ouderwets klootschieten of een kookworkshop? 

Escape game

Tijdens deze interactieve tocht door Dwingeloo worden de deelnemers geconfronteerd met opgesloten gijzelaars die ze alleen kunnen bevrijden door allerlei lastige vraagstukken en puzzels op te lossen. Een zeer spannend spel dat met behulp van de nieuwste technieken gespeeld wordt en dat helemaal van deze tijd is!

Het grote verschil met dit spel en de escape rooms van tegenwoordig is dat de escape game in de buitenlucht wordt gespeeld, waarbij een groot deel van Dwingeloo ontdekt moet worden om tot de juiste uitkomsten te komen. 

Liever een escape room binnen spelen? Ook hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden. 

Informatie aanvragen Flyer bekijken

Klootschieten

Gezellig een middagje ouderwets klootschieten? Klootschieten is namelijk een combinatie van een leuk spel en een relaxte wandeling. Het doel van het spel is dat jij en je team de 'kloot' met zo weinig mogelijk worpen naar de finish gooit. Klootschieten is perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of gezinsuitje, het is namelijk geschikt voor jong en oud.

Informatie aanvragen

Hunted

Ontdek het dorp Dwingeloo op een spannende en uitdagende manier. De criminelen slaan op de vlucht voor jagers, terwijl ze blijven doorgaan met bankroven. Aan de jagers de taak om de criminelen te vangen. Het spel is spannend tot de laatste minuut... jagen of opgejaagd worden. 

Informatie aanvragen Flyer bekijken

Moordspel

Er is een moord gepleegd in Dwingeloo…. Alleen doormiddel van samenwerken, rond te sluipen en het andere teams lastig maken, kun je de moordenaar ontmaskeren. Aan de hand van een interactive tablet zoekt u, in het eeuwenoude Dwingeloo naar de moordenaar.

Informatie aanvragen Flyer bekijken

Kookstudio

De kookstudio van Grand Café de Brink biedt voor iedereen die van lekker eten houdt een leuke en uitdagende manier om heerlijke gerechten te bereiden!

In een culinaire en educatieve ambiance bereidt u onder professionele begeleiding heerlijke diners, tapas, bonbons of andere gerechten. De gerechten zijn zo samengesteld dat u deze thuis ook gemakkelijk zelf kunt bereiden. 

Of u nu zoekt naar een ontspannen bezigheid voor een avondje uit of een invulling van een zakelijke bijeenkomst; de kookstudio past de indeling van de avond aan op basis van uw wensen. 

Vraag informatie aan

Nachtkijkers

Een weirde wandeling in het donker, vol humor, onverwachte gebeurtenissen en avontuurlijke spelopdrachten.
Voor mensen met gevoel voor zwarte humor.

€17,50 per account / groep

• Start in hotel Wesseling
• Gratis wandelgids
• Luisterverhaal
• Unieke ervaring in het donker
• Interessante weetjes
• Verrassende spelopdrachten

Meer informatie en reserveren:
https://drenthehikes.nl/product/de-nachtkijkers/

Informatie aanvragen Flyer bekijken

Bier-, wijn- & whiskyproeverij

Maak uw gezellige avond uit helemaal af met een speciale wijn-, bier-, of whiskyproeverij!
Grand Café de Brink is een perfecte plek voor een gezellig proeverij. Met een uitgebreide wijnkaart, speciaalbieren op fles en op de tap en smakelijke whiskies zal het u niet ontbreken. De door ons verzorgde bijpassende bittergarnituur zal het geheel compleet maken. 

Vraag informatie aan