Hunted & moordspel

Zin in een gezellige en actieve middag? In samenwerking met tourist-games organiseren wij het interactieve Hunted & moordspel.
De spellen worden gespeeld in ons prachtige brinkdorp.

De spellen kunnen gespeeld worden op de eigen mobiele telefoon, voor grote groepen kunnen er ook tablets geleverd worden door de organisatie.

Hunted

Tijdens het zeer spannende Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in elk van de 35 dorpen in binnen- en buitenland, waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van deze prachtige dorpen, naar keuze overdag of ’s avonds in het donker!

Net als in het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang…totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

Informatie aanvragen

Moordspelarrangement

Er is een moord gepleegd! En alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere team lastig te maken kun je de moordernaar als eerste ontmaskeren!

Na de speluitleg, het uitreiken van de bijbehorende tabelets en een lijst met verdachten en mogelijke moordwapens, ga je in teamverband beginnen aan dit 2 uur duernde interactieve moord-avontuur. Aan de hand van de gedetailleerde kaart op de tablet zoek je de weg door de prachtige straatjes in Dwingeloo. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je onzichtbare hints en zul je getuigen om moeten kopen. 

Gecombineerd met een buffet is dit het unieke bedrijfs- of groepsuitje dat geschikt is voor elke avond, in elke periode van het jaar! 

Informatie aanvragen